Elise hissar & dissar


• Jag hissar helt klart skjortor, tycker det är galet snyggt på både tjejer & killar, tycker det är snyggt både på fest & till vardags!


• Sen måste jag också hissa min nyinhandlade mascara som vibrerar, den är verkligen super bra, den särar på ögonfransarna så det inte klumpar ihop sig, samtidigt som man får långa fina och fylliga ögonfransar!


•  Ridning är den sista saken jag ska rekomendera, när man rider tränar man speciellt ben, rygg och rumpa. Sen finns det så många olika grenar, som tex. hoppning, dressyr, western & terräng, alltså brukar det finnas något för alla.

• Tänker börja med att dissa folk som härmas.. Trött på det, om man gör på något sätt så gör andra lika dant & så.. ibland kan det vara kul eftersom man märker att det uppskattar vad man gör, ha på sig eller så, men som att skriva om samma saker och så går mig på nerverna, kom på något eget att skriva om ist! :)

• Spindlar, av någon anledning så finns alla spindlar där jag är. Det gillas INTE! Jag är seriöst rädd för spindlar även om det kanske inte är giftiga i Sverige så känns det obehagligt med spindlar, med dera långa ben och tjocka kroppar och vissa är till&med håriga! :o


• Sista dissen får bli att sommaren snart är slut, tycker det är tråkigt, kallt att vara ute. Man blir inte alls lika sugen på att hitta på saker när det är höst väder.. Men en posivit grej är ju att jag fyller år på hösten! :)Puss

Kommentarer
Postat av: t h a i p i n n e n ♥

sv; hihi tack du med ju!<3

2010-08-24 @ 18:29:32
URL: http://thaipinnen.blogg.se/
Postat av: Hanna

sv: jo, jag mår bara bra, sjd? :p

2010-08-24 @ 18:40:16
URL: http://hannaochlina.blogg.se/
Postat av: Josefine

men tack snälla :)

2010-08-24 @ 18:57:26
URL: http://pinksnow.blogg.se/
Postat av: carolinesss.

sv: okej, jag svarar på lite kommentarer ! :)

haft en bra dag ?

2010-08-24 @ 19:01:11
URL: http://baracaroliine.devote.se
Postat av: Josefine

hehe men böcker som är sååå kul ;D

2010-08-24 @ 19:05:20
URL: http://pinksnow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback