Godkväll

Hejsan, nu har jag precis pluggat lite iaf.
Ska snart duscha sen glo på tv.
Nu sitter jag bara vid facebook, msn och bdb och skriver med folk, är lite översocial eftersom jag har varit sjuk hela helgen & inte pratat med någon alls.


Knasigt folk.. ? :)

Puss ♥

Sjuk.

Hejsan, blev sjuk natten till fredag, inte trevligt alls, smittade även min mamma. Men nu börjar jag må lite bättre, men har fortfarande feber & ont i huvudet.
Imorron blir det förmodligen skola, för jag är förhoppningsvis frisk då!
Idag blir det bara plugga no, skit tråkigt, men måste göras.
Första dagen jag faktiskt orkar göra mer än att bara ligga i soffan. Så ska nog ut en sväng med vovven sen och borsta henne & sådär! (y)
På fredag ska jag köra moped för första gången i mitt liv, lite nervös! ;o

Nu har Andrea åkt med.. fan va jag kommer sakna den tjejen. Tur att hon kommer tillbaka! :)

Skriver mer ikväll!

Puss

kvälleeen

Hej, skulle egentligen varit med Johanna just nu, men blev inte så eftersom det körde ihop sig lite men jag är dödstrött så tror jag behöver vara hemma ikväll!
Imorron får vi se vad som händer också med tanke på att det är rätt gott om plugg... usch, so, no, matte och moppe plugg.

Har pratat med Hanna i telefon ikväll men sen dog min telefon så nu sitter jag och halv sover och har skit tråkigt..

Men nu ska jag nog... typ inte sova kanske men halv sova en stund till.

Puss ♥


Tja!

Detta är en bra dag känner jag! :)
Igår var det moppekurs igen, haha jag lyssnade inte speciellt mycket eftersom jag pratar hela tiden och somnade nästan..
Men just nu sitter jag i skolan har rast typ 35 min till! Sen blir det matte och sen ska jag luncha med Johanna! :)
Sen efter jag har slutat tre idag blir det nog att sticka till Johanna för ska umgås med henne ikväll/natt mysmys!


Puss ♥

Hejsan..

Har verkligen ingeting att skriva idag för jag är trött.
Men skriver kanske imorron, men kommer hem ganska sent pga att man är i Rödeby till klockan nio och sådär sen måste man ju duscha, äta och annat! :)

Puss

NO..

Hejsan, satt aldrig vid datorn igår så blev aldrig något inlägg men nu sitter jag vid datorn och har no, kan inte bli bättre -.-
Men efter skolan idag blir det att gå till optikern (y)
Sen hem&plugga.
Är skit trött så orkar inte skriva något speciellt som har hänt just nu. Men det kommer säkert något ikväll!
Puss ♥

vill ha...


söndag

Hejsan, inte laggt upp på ett tag nu, men när jag vaknade gick jag & åt frukost sen började jag sy både min vante & min väska som gått sönder. Har även gått ut med min hund & borstat henne & lagat & ätit tacos, mums!
Nu ska jag snart plugga också, har 60 sidor att läsa till på torsdag! (n)
Imorgon är det första dagen i skolan på två veckor, känns rätt bra att man ska dit.



Puss

lördag!

Tja, nu är har jag vaknat & ska snart käka frukost sen ska jag göra lite hemliga saker under dagen. HEHE! Men nu blir det macka och varm oboy, puss på det! :*
Sen får vi se vad som händer ikväll!




Puss

Praoen är slut..

Hejsan, har inte skrivit på ett tag pga att jag inte suttit vid datorn på två dagar. Men nu har praoen tagit slut, kommer typ sakna den men ändå ska det bli skönt att sluta praoa. Mr.Flint kommer man ju alltid sakna, höhööh! :$
Vi fick två cheesburgare idag av Totto, as schysst! & lite annat som va värt 850kr, det är inte helt fel alltså!
Fick även massage idag igen, inte helt fel det heller.
Men ikväll ska jag vara hemma för jag är så sjukt trött, sen måste jag plugga på söndag.. uschusch.
Imorgon ska jag lära mig något nytt & det är en hemlis, men det kommer nog bli.. kul & jag kommer slå ihjäl mig..


"HAHA, elise goes biff" ... ? (as tungt va de men det gick!)




"Jag har hela min vikt på denhär men den vill inte åka ner ändå"



Puss ♥

Hejsan

Hej, idag tog Hanna samma buss som mig till Lok&Motion. Sen fick vi sluta tre timmar tidigare & då gick vi till Milano och käkade pizza i två timmar, det var rätt nice. Sen tog vi bussen hem, pratade även med Krille på bussen, ganska längesen man träffade honom faktiskt!
Nu ska jag däremot plugga lite.. Så får skriva mer sen när jag har tid.




Puss


bilder från igår (några iaf)

Tja, fått tag på lite bilder nu men dock inte alla för Felice internet suger! :D



Taggen, Wille, Jonte, Jag & Rasmus på bilden!


Rasmus!


Jag står ute & fryser!



Rasmus & Jonte va på g! :D


Skriver mer imorron tror jag för nu ska jag göra annat!


Puss ♥

sliiten..

Hejsan! Nu är jag sjukt trött och lite små bakis men inte så farligt faktiskt, kom nyss hem från Felice där jag sov i natt. Gårkvällen blev lyckad iaf, kommer bilder senare .. typ ikväll för jag måste plugga idag tyvärr. Imorgon blir det Lok&Motion igen, kommer bli kul hoppas jag! :)
Men nu ska jag äta köttfärsås och spagetti.. blää!


Puss

PARTY IKVÄLL!

Tjaaaaa! Hos Felice nu och det taggas, woohoo! :D Och jag har faktiskt en bild på mig som jag ser ut precis nu!
Men snart ska vi dra till Taggen, sen blire fest!



katten säger mjaouw!

Puss ♥

lördag=fest!

Hejsan, nu har jag precis ätit och pluggat lite på mopedkörkortet! Pratade nyss med Felice, och jag har ingen aning vad jag ska ha på mig ikväll som passar till lacktights!? Kanske ska låna något av Emma! Vet inte heller vad jag ska ha för skor eller någonting.. PANIK snart!
Kvällen kommer förmodligen bli bäst också :)
Kommer nog bilder imorgon också som ni säkert kommer tycka om, HAHA!

Men nu ska jag plugga och göra varm oboy! :*


Bild på mig och pappa när vi går i vattnet i Kroatien!



Puss

fredagen den 13!?

Hejsan hoppsan, denna dagen börjar med att jag äter frukost och sen ska jag ner till bussen men missar den för den är SJU minuter tidig, var tvungen att cykla en mil sen ta en annan buss.. kulkul.. Kom bara 25 min sent iaf! Sen har vi varit på Lok & Motion typ hela dagen. Fick kakor idag också, mums! :) Men idag har det nog inte hänt nått pinsamt mer än att jag kom försent! :) Slutade även två timmar tidigare, sjukt skönt! Kom hem fick cykla en mil & sen äta & datorn, & självklart tagga till imorron! =)
Denna veckan har jag dessutom shoppat en del!

1 ny foundation, H&M 149kr
1 nytt puder, H&M 89kr
1 nytt läppstift, Kicks 289kr
1 par nya lacktights, GinaTricot 149kr
1 paket nya hårsnoddar, Lindex 40kr


Men skriver mer senare för nu ska jag dricka oboy!


Puss ♥



sov hemma i natt ;o

Hejsan, vaknade faktiskt inte upp bredvid Hanna idag för jag sov hemma & då åt jag frukost som Hanna har lärt mig, sen fixade jag mig lite & stack till gymmet.
Glömde skriva en grej om igår.. vi dansade "Affro dans" medan två stycken som vi känner står utanför och skrattar åt oss!? ;o
Men idag råkade jag hälla soppa över mig själv i matsalen.. Seriöst, jag gör bort mig varje dag :s. Men sen ringde Felice och kom med bra idéer inför helgen, kommer bli sjukt bra!
Idag har vi målat också jag & Hanna, i massage rummet och då började vi gråta för en töntig sak.. thihi!
Annars har vi bara städat idag..
Men imorgon börjar vi tio som vanligt, sen blir det hem & plugga & vila! För på lördag ska jag ha kul hade jag tänkt! :)
Men kommer nog en rolig video snart när Hanna filmar mig, HAHA!
Puss ♥

GÅR DAGEN

Igår orkade jag inte blogga, var sjukt trött! Men igår vaknade jag upp brevid Hanna & vi gjorde oss i ordning & stack till Loket! Och det hände två pinsamma saker idag också, men denna gången var det Hanna som gjorde bort sig! Hon skulle pumpa en boll eller vad det nu var för något, men hela pumpen bara gick av så hon var tvungen att gå till dom som jobbar där och säga att hon tog sönder den.. HEHE! Sen gick hon in i en vägg när någon såg på som bara skrattade åt henne!
Alltså måste jag säga att det händer sjukt mycket roliga saker på Lok&Motion!
Puss

Lok&Motion

Tja, vaknade upp bredvid Hanna idag också, steg upp och gjorde oss i ordning. Stack till frisören och färgade Hannas hår brunt, och det blev jätte bra! =)
Sen gick vi till Loket, hahaha gjorde bort mig idag igen, skulle säga "Hej och välkommen till Lok&Motion, det är Elise! :) Men det blev "Hej och välkommen till... ööööhhhh?" HAHAHA! Jag suger :o
Men nu sitter vi hemma hos Hanna och äter choklad men jag ska snart duscha! :)
Min vovvs! :*
Puss

PRAO

Tja, denna dagen började med att jag vaknade upp bredvid Hanna, hon lärde äta mig frukost och sen åkte vi till loket orkade varken sminka mig eller annat idag så såg ut som ett troll, thihi! När vi kom till loket gjorde jag bort mig en hel del... Han som jobbade där skulle hälsa på mig men jag trodde han skulle ta min väska och då gav jag honom min väska när han bara ville hälsa, HAHAHA! As kul, fan va vi skrattade. Men annars har vi städat, köpt frukt, ätit och fått massage, aaas nice! :D
Sen när jag skulle hem fick jag ta tvåan och gå i regnet, det tog en timme bara för det blåste, mitt hår bara droppade när jag kom hem, HEMSKT! Men nyss körde min mamma mig till Hanna så nu sitter jag här och jag hade tänkt att tillbringa natten här, sen imorron blir det åka till frisören med Hanna sen loket sen kanske jag ska sova här imorron med, men är inte säker än...! :ooo
Skriver mer en annan gång!
Puss

hos hanna!

Tja, idag har jag sovit till tre, sen ätit och drygat men kom hem till Hanna för en timme sen & nu sitter jag här & surar över nått cp som inte borde få hända mig ;ooo? :s
Men imorron är de prao, as kul! :D
Skriver mer sen för nu är jag på dåligt humör just nu, emojävlar ;)
Puss ♥

Nattisen

Hejsan godkväll typ :D klockan är 04:05 nu och jag kom precis hem, har varit i jämjö & i stan! Fett nice kväll för att va så tråkig från början! :o Men ska snart sova, imorron blir de kanske att åka & titta lite på Freddes moppe sen plugga & kanske sova hos Hanna, nicenice!
Träffade en del folk jag inte träffat på sjukt länge & det var skoj! Sen lärde jag känna lite nytt folk som jag glömt namnen på & jag har hittat nya låtar som jag äääälskar nu! :D
GODNATT!
Puss

rödeby, hem, jämjö(?)

Heeej, nu sitter jag hemma igen, var i rödeby idag och gjorde några ärende! Kom hem och gick ut med hunden. Har även lagat tacos idag! (y) Nu har jag precis målat naglarna, för jag kanske ska till jämjö ikväll ifall någon mer än Philippos orkar följa med! :)
Annars får jag sitta hemma ikväll, fast skulle behöva det, med tanke på att jag är sjuk!
Men jag skriver mer sen om jag ska vara hemma, annars skriver jag nog imorron!
Puss

Godmorgon.

Nu är klockan tio, steg alltså upp för en timme sen. Jag håller på att laga mat till pappa och fixa mig lite, ska nämligen till Rödeby och göra en grej... HEHEHE! (a)
Sen får vi se vad som händer resten av dagen!
Puss

tjatja

Dagen idag har varit bra! Va i skolan, dom sjöng för mig, jätte fint! (y) Sen var de inget kul mer i skolan mer än att vi fick glass! :D Sen bar det av hem och träffa pojken, vi åt tårta & tittade på tv & pratade lite, jätte mysigt! :)
Sen somnade jag typ, har inte ätit på så mycket idag eftersom jag egentligen mår skit så tänker börja äta på måndag(?) igen eller något när jag orkar. Därför är jag på rätt dåligt humör med för mitt liv är helt upp&ner vänt för tillfället på grund av allting som händer i detta huset, att jag ens orka bo här, memmen! :)
Fyller ju år idag många som ringt, skickat sms & skrivit på facebook, msn & bdb! Fett nice ;)
Fått ännu mer pengar nu i eftermiddag, kommer mer efter helgen, fett nice!
Imorron bär det av till Rödeby och kolla mopeder, den hem träna & sen är det utgång, pusspådet! :*
Puss ♥

Tack till mamma&pappa! :*

Tack mamma & pappa som gav mig den rosa mössan, rosa vantarna, rosa hårborsten, den rosa koftan och mycket mer! :) Det var fett nice! :D älskar er!

Skriver mer sen idag för nu ska jag till skolan!





Puss <3

Min mamma va lite elak nu! :o

Tänkte bara berätta att min mamma va retsam nu.. IGEN!?
Jag tjatade på att få öppna en present idag, och då tillslut ger hon mig en present där det står "du får titta på den här så länge"  Jag öppnade den och i låg det en leksaks moped.. jag blev fett sur xD oh mamma & pappa bara skrattade... Fan va kul det är med presenter... nej! :o
HAHA.. sen visar det sig en del pinsamheter nyss med, hahhaha snacka om att göra bort sig en aning.. Menmen..
Hanna är typ helt flum & få mig att skratta... xD Med tanke på Hanna tänker man på vår prao nästa vecka :o OMG va kul det kommer bli, och pinsamt!

Men det viktigaste jag har att skriva är att det bara är tre timmar kvar till man fyller år!!! :D



Puss

Missar bussen...

Tja, igår orkade jag inte blogga på grund av en del saker som hände! Men allting är bra nu! :D

Idag steg jag upp vid sju & gjorde mig i ordning & pratade med Hanna i telefon medans jag skulle gå ner till bussen, när klockan var nio över ser jag bussen köra iväg, och den skulle kommit 12 över.. jag blev as sur så fick åka tvåan idag med alla jämjöbor, inte lika nice dåwah! ... Kom till skolan men det var bara en massa skit i skolan och massa folk som ville att man skulle gå en jävla massa linjer, men har pratat med mamma idag och det blir förmodligen att jag flyttar till sommaren för jag ska nog inte gå i karlskrona för jag har mina planer! ;D Men inte säkert än..
Efter skolan satte vi oss i matsalen & åt sen åkte jag hem & på bussen satt två töntar & tjafsade med mig, haha! ;)  Kom hem och gjorde varm choklad som vanligt och åt lite gräddbollar! :D & nyss var jag ute med min lilla hund en sväng & nu ska jag göra flexibla studierna sen kommer morfar runt fem & då ska vi äta tårta! Plus att jag ska få pengar, puss på det! :*

Sen får vi se vad som händer, har ju mina förslag om vad som händer ikväll med tanke på att vi inte har något plugg :)

Men skriver sen när jag fått pengar och tårtan.


Puss ♥

varmschoklad är det bästa!

Hejsan, nu sitter jag här med min kopp med varm choklad & har precis pluggat på so provet, vilket gick lite sådär.
Idag var det bara skolan sen hem & plugga, ikväll blir det förmodligen duscha, kolla film & sova! :)
Och sen har jag & Hanna pratat med Thomas idag & få reda på våra arbetstider! Fett nice ;)
Pratade nyss med Moa också & vi kom fram till vad jag skulle ha på mig imorron, men det blir inget ovanligt iaf!
Imorron är det prov sen gymnasiegrej i idrottshallen, kommer nog bli spännande på grund av en del anledningar! ;)
Men har faktiskt ingenting att skriva idag, inte just nu iaf! Men hörs nog imorron, ifall jag har tid förstås.
Puss

pluggpluggplugg..

Hejsan! Idag gick jag upp vid sju & fixade mig & åt, sen bar det av till skolan med bussen vid åtta.. Mötte upp Hanna & Moa, vi gick till skolan och satte oss i en soffa & snackade lite till lektionen började, men vi hade typ inga lektioner bara massa information om gymnasium valet. Själv har jag inte en blekaste aning än! Slutade och gick med Hanna & Moa ner till deras buss sen gick jag ner till min älskade 123.... haha! Kom hem & pratade massa om moppen med mamma, sen om fredag också. Sen gjorde jag varm choklad och massa mys framför tvn.
Nu ska jag plugga till so provet... Kulkul (n)
En grej till som var jävla skoj för mig men pinsamt för en annan..
*Ringer på hemtelefonen..
*Mamma svarar: Hej det är L****
*Rösten: *visslar*
*Mamma: Haha! Är det någon av dina kompisar som busringer Elise?
*Jag lyssnar: HAHHAAH vafan..
*Jag kollar upp numret..
*HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
*J**** ringer alltså till min hemtelefon & visslar och pratar med massa folk.. ?
Skriver nog mer ikväll redan faktiskt för har förmodligen något kul att berätta! :D
Puss

Oboy,plugg&datorn.

Hejsan, idag har jag pluggat till provet som är på onsdag & sen har jag börjat läsa på en bok vi har i engelskan. Jag har druckit oboy och ätit glass med! (y)
Snart ska jag hoppa in i duschen och kanske ångbasta också(?)

Imorron är det skola, nu har jag ju vänt dygnet så lär bli svårt att somna ikväll känner jag, men det löser sig. Ska gå upp sju imorron... segt!? Men scheemat i skolan denna veckan är soft slutar tidigt varje dag & börjar nio varje dag & har bara en idrottsdag, kan knappast bli bättre? :)


Såhär ser mitt scheema denna veckan ut (tror jag):
Måndag: Skolan, hem & plugga.
Tisdag: Skolan, hem & plugga.
Onsdag: Skolan, hem & träffa pojken.
Torsdag: Skolan, hem & fira min födelsedag med släkten.
Fredag: Skolan, fest för mig & Felice i medborgarhuset i Lyckeby!? 
Lördag: Inget planerat. 
Söndag: Kanske sova hos Hanna.

Men jag skriver mer senare eller imorron!


Min söta hund!


Puss