STAN

Idag blir det stan med Jonas & Zäta för vi ska kolla på några som ska dansa! Sen får vi se vad som händer!

Puss


HELSINGBORG?

Alltså jag SKA åka till Helsingborg. Fast vill dock inte åka själv.. hehe. Men Kanske Marcus eller David eller Johan kan följa med! Så nu tycker jag att någon kan följa med mig!!!? snälla(a)?´


Puss ♥


GODMORGON?

Haha, ja nu kan man kanske undra sig varför jag skriver godmorgon på min blogg vid halv sju, men jag vaknade faktist precis, jag var nämligen tvungen att sova ut & det är ju nyttigt för kroppen att göra det lite då&då. Men nu ska vi snart äta pizza sen bada i poolen & senare får vi se vad som händer.
På lördag blir det iaf att åka till Emma Hidling, som ska ha tjejkväll! Annars är det väl nån grillfest eller något liknande på trummenäs imorron kväll.
Skriver mer senare för nu är det mat!

Puss


GODNATT

01:48

Kvällen blev att spela kort med folk, och vi förlorade typ... hehe. Men imorron vet jag inte vad som händer. Men nu sitter jag & pratar med Robin som vanligt i telefon. Men vi ska typ snart sova, eller inte alls.. haha! Men vi kan säga godnatt redan nu, sov gott!

Puss

DAGEN

Hej alla läsare! Sorry om jag inte uppdaterat bloggen förrän nu men  när jag vaknade åt jag sen somnade jag om & när jag vaknade igen så var det för hundarna skällde för Max kom, så har umgåtts med honom idag & han ska sova här! Sen nu är det lite annat folk här också som badar i poolen just nu, men jag håller på att frysa ihjäl så jag sitter inne & uppdaterar bloggen just nu ist! Senare ska jag kanske också bada! Men snart tror jag det är efterrätt, så nu ska jag dra mig tillbaka till folket.
Eftersom mitt internet på min dator inte funkar så sitter jag vid päronens just nu & denna datorn köpte dom idag, så tyvärr inga bilder idag!
Men kanske skriver mer ikväll.


Puss


FRYSER

01:29

Kom precis hem & nu ska jag berätta min dag, först var jag med Annie på stan, hon glömde köpa hårfärg typ? Men vi fikade iaf, och sen köpte jag en bh & ett par troser, sen var det allsång i hoglandspark så gick dit med Zäta & Jonas, mycket trevligt! Senare åkte vi till lyckeby, hem till Zäta & tittade på film, sen kom Simon för han skulle köra hem mig för annars fick jag gå, så vi åkte först till donken och Simon åt glass och vi andra fyra tittade på.. hehe, sen körde dom hem mig ända hem, snälla pojkar! Och nu sitter jag här & fryser, så ska snart lägga mig i sängen, så sov gott!

"En sak ni inte visste är att jag har varit emo?:o"



Puss

STAN

Tjohej, om en timme bär det av till stan, ska träffa Annie ju, inte tärffat henne sen skolavslutingen typ? jaja, men det ska bli skojj iaf!
Sen blir det kanske lyckeby or something för något skojj måste man hitta på!
Jag har 105kr i enkronor! Woho, ska shoppa!

Så ser man ut idag, faktist smink idag!


Puss


GODNATTANS

00:38


Nu ska jag sova för imon ska jag på staun med AnnieBannie! Men jag skriver mer imorron. Hoppas alla sover lika skönt som mig! 

Puss ♥

HICKA

Jag har haft hicka i snart fyra timmar, snacka om att jag har ont i magen nu! Alla bara skrattar åt mig! -.-
Jaja, haha, denna kvällen tog jag det lugnt för första gången.
Men nu ska alla hjälpa mig, hur blir man av med hicka?


Puss ♥

DAGEN

Hejsan hoppsan, går kvällen var väl ganska rolig till en börja men nu mår jag bara skit.. lalala, toppen när man är sjuk & allt.. snart åker Felice med.. dumma unge... bara tre dagar kvar nu. Sen när pappa kommer hem ska jag jobba lite typ, måste ha pengar NUUU. Menmen, idag har jag bara käkat, tittat på "Top model 10" & "Sjukhuset" och nu sitter jag här & lyssnar på depp musik!
Skriver mer någon gång idag när jag har ork till de.

Fin bild by JohanBank


Puss ♥

VEM FÖRSÖKER JAG LURA?

03:00

tss... jo visst jag går runt & ljuger om att jag kommit över dig om att allt är så jävla bra, om hur kul jag kan ha utan dig, ingenting är som förrut, jag mår skit, men det är inget ni ser, jag fejkar hela tiden, jag säger ju aldrig som de är längre, folk är så trött på att höra mig klaga om att jag inte kommit över dig, inte konsitgt att jag mår sämsre varje dag, jag ljuger mer & mer, jag försöker lura mig själv? hur dum är jag igentligen. ? Gråter varje kväll när jag sitter oh tänker på det som kallades oss, det som aldrig skulle ta slut.. jojo. jag är helt jävla efterbliven, jag är inte värld det för jag är värld detta jag har nu, precis INGENTING..

Så men nu vet ju alla hur det är, och så må bra mår jag!




Puss

HAHAHAHA

00:34

Denna kvällen blev det mycket skratt, va ute med Rasmus&Johan, så satt vi ute & pratade & som kastade sten på mig.. ehm mogna pojkar (y), iaf sen kom det en bil på vägen & det hoppade ut två killar som hade klätt ut sig & hoppade omkring med käpphästar riktigt jävla kul, fast sen fick man ett sms där det stod "erkänn lite kul ;)" hahaha, aja, det va iaf ganska skoj.
Men snart ska jag sova, godnatt!

Saknar dagen hemma hos Simon!



Puss


TV-NÖRD

Hejsan hoppsan, nu har jag tittat på "Paradise hotel" i tre timmar, kul (y). Sen efter det tittade jag på en film som heter "Sprängaren", den va faktist ganska bra & spännande, inte en tjejfilm för första gången på mycket länge! Nu ska jag sitta & nörda mig med "The sims 3", man har verkligen inget liv när man är sjuk.

Puss

MORGONEN

Tjohej, mamma kom in & väckte mig idag eftersom det va mat, gick upp & åt sen städade jag mitt rum, stolt! Snart ska jag ut en sväng med vovvsarna, sen blir det väl vila eller jobba, eftersom jag är sjuk så finns det ju abslout ingenting att göra.
Skriver mer sen när jag vet hur dagen blir!

Grodan jag fick av Mario fast vi säger att det va från Junte!



Puss

GODNATT

00:39

Ska sova om en timme eller någonting eftersom jag fortfarande prata med Robin, hehe. Men han snackar om allting & han pratar stockholmska som en blatte.. hum.. jaa..
Skriver imon!

Puss


JAG BOR ÖDE..

Alltså jag har tråkigt, jag är ju sjuk just nu, men alla andra dagar man har tråkigt, jag kommer verkligen ingen stans eftersom jag bor på Trummenäs, går tre bussar om dagen på helger & tio olika på en vardag, men dom slutar gå vid halv åtta på kvällen med, snacka om surt, längtar tills jag flyttar hemifrån! Bor typ en människa i närheten & det är Amanda men henne pratar jag ändå inte med, ser ingen mening med att flytta hit, mer än att vi har pool, jakkutzi, bastu, ångdusch & nära till havet.. Sen när jag fyller år får jag ju moppe & då kommer jag härifrån precis när jag vill! Fast jag fyller år 6 november.. kan allting bli mer segt eller? Tycker lite synd om mig själv faktist.
Skriver mer ikväll om jag är på bättre humör.



Puss

TRÖTT

Godmorgon, vaknade av värme, as jobbigt. Gick ut & åt frukost med mamma, pappa& felice sen låg allihopa ute & stekte i solen, sen försvann den, & då skulle ändå Felice hem, så jag satte mig här lite, men snart ska jag fortsätta sova, jag är verkligen jätte trött! Imon ska jag nog jobba om jag inte kan komma på något annat, men tjäna pengar är aldrig fel lix.

Bara mascara faktist! lalala,stolt (y)


Puss ♥

GLAAAAAAAD

01:19

WIIHHHOOOOUUUUHHH !!!!! Hittade honom!!!! AS GLAAAAD!
iiiiih, iaf, kvällen blev staun med Felice & massa annat folk, lite kallt & ont i fötterna! Men vi åkte taxi hem vid kvart över tolv, sen vid halv ett undrade mamma om vi ville bada i poolen med dem, hon är knas? AS KAAAALLLT!
Men nu ska vi iaf sova! miss happy



Puss ♥


KVÄLLEN

Morr, staun snart, åka taxi dit med alla fyllon här hemma, hehe. Åka till Rasmus med Felice, kommer bli fun! Så blir lite party ikväll för Rasmus som fyllde år för några dagarsen! Grattis till honom!
Fixar mig just nu, ska bli precis lika snygg som alltis, right? tss..

"MORR, I KNOW YOU LIKE IT"



Puss

BESÖKSREKORD

Även om det bara va en vecka sen jag startade bloggen så fick jag besöks rekord igår, 117 st!

Puss ♥

DAGEN

Sorry om jag inte uppdaterat bloggen varken igårkväll eller nu på morgonen men igårkväll somnade jag när jag tittade på tv, hehe.. och nu på morgonen åkte vi direkt till donken för att käka frukost, min frukostvana börjar bli lite udda, men jag är väl lite udda hela jag. Nu håller jag på att bleka det jävla håret.. om det inte funkar ska jag lämna bort de till Emma så får hon göra de åt mig! Om hon nu vill de, men kan väl hoppas. Va nyss ute med hundarna också, det gick bra för en gångs skull, blev nästan lite stolt. Men senare ikväll blir det att dra in till stan tror jag så nu under dagen ska jag väl ligga i poolen & steka eller något liknande.

Jag har faktist varit brunett en gång i tiden med!


Puss
  ♥

HJÄLP MIG!?

Jag ska färga hårförlängning som kommer från www.tajmahal.se det står att man kan färga håret.. Emma kunde färga sitt hår jätte lätt men jag har försökt fyra ggr med den ljusaste färgen oh haft i färgen i två timmar.. inget hjälper, vad ska jag göra?

Kvällen blir nog kolla på film med Marcus eller nått, sen sova, ska förmodligen till Rasmus imon efter jag har vatt i stan med päronen. Men vi får se..

Puss


NÄSTAN SJUK...

Letat i typ flera timmar.. hittar honom inte, segt! Så nyss tog jag lite egobilder, lalalala, men ni överlever nog de. Orkar inte sminka mig, orkar inte äta, fast snart måste jag, sjukt hungrig lix! Felice åker iväg om bara sex dagar.. dumma flicka lämna mig här i "stora" Sverige.. Men om en månad åker jag!!!! Dessutom så har Emma Hidling smittat mig med halsont & så.. Dumma flicka på henne med ligger typ här nu med kaffe & myser bara, helt okej typ, huvudvärken är nog det värsta faktist även om jag typ inte har någon röst kvar så jag kan inte prata telefon & det ringer hela tiden, sånt som händer, men nu ska jag nog snart lägga mig i spaet, får fortsätta leta ikväll ist efter pojken.. Mjaaouw va skriv sugen jag är ibland.

Egoooo :*


Puss ♥

PROBLEM

Idag vaknade jag hos Felice, gjorde mig iordning oh åt frukost, åkte hem vägrade följa med & handla för pappa skulle följa med.. Nu sitter jag här & funderar... alltså aah.. har verkligen ett problem.. vet ju inte vem människan är! gaaah, jag blir snart tokig. Men får väl fortsätta leta bara.. Önska mig lycka till!

Resten av dagen blir nog mysa i spaet & bara ta de lugnt, är ju lite trött eftersom det har varit så mycket på så kort tid.


Bild på mig själv när jag pratade med Johannes Axelsson



Puss ♥


Nattinatti

01:26


Kvällen blev att cykla till Lyckeby med Felice&Emma, ganska trevligt, träffade lite folk, jag blev efterföljd av en söt kille i grå tjocktröja, mjaaouw på de! Tack för en trevlig kväll folket. Nu har vi också precis varit hemma hos Emma & lånat en film som vi ska se snart, eftersom vi ska sova snart också! Och imon har jag lovar att träffa Marcus Söder så det blir nog ligga i poolen hela dagen med honom. Men nu ska jag sova, godnatt & sov sött!

Nattbild på mig&Felice :*


Puss


Dagen

Vaknade vid ett, har precis käkat frukost, sitter hemma hos Felice, ska sova här i natt igen. Men Felice ska ut & bära ved nu, så jag ska sitta här inne och sega sålänge. Men ikväll kanske vi hittar något skoj folk att träffa. Menmen, jag skriver mer sen när jag vet hur det blir ikväll, så nu får ni ha det så bra sålänge!

http://felliice.blogg.se/




Jag&Felice :*


Puss ♥

GODNATT

23:47

Kvällen blev att glo baka& titta på film med Felice, Marcus& Tobbe, ganska.. trevligt, hehe! Kladdkaka va ju inte helt fel lix, speciellt inte när jag&Felice har bakat den, puss på det! Men nu ska vi titta klart på slutet av filmen sen ska vi sova, så vi hörs imon, godnatt&sov sött!

SNYGG MÄNNISKA :o *dregel*



Puss

GODMORGON

Har precis ätit frukost, blev spagetti&körtfärsås. Snart ska jag fixa mig lite för jag ska ju till Felice idag, sen ikväll blir det tälta på hennes trädgård, kommer nog bli ganska mys. Men nu väntar duschen på mig, så jag skriver mer sen när jag är hos Felice eller något! 


Puss ♥


GODNATT

00:34

Nu kom jag precis hem från campingen, föräldrarna&jag har suttit i en husvagn med några andra och spelat kort och druckit lite, jätte trevligt verkligen! Nu är jag bara sjukt trött men ska snart gå oh lägga mig i en varm säng, men måste dock städa först för min hund hade tagit ur alla kläderna ur gadroben och min hårförlängning va helt sönder-tuggad, snacka om att jag blir ledsen, oh mina skor va typ hela förstörda och massa kläder med, ibland önskar man ju att man drömde.. menmen, imon blir det tälta med Felice hemma hos henne sen kanske de kommer några andra också, men det är sånt man märker! Nu ska jag ringa Robin sen sova, så godnatt&sov sött!

Puss


MÅNDAG

Vaknade hemma hos Moa idag, tack för igår, Rasmus&Moa. Nu på morgonen skulle vi till vetrinären med hundarna... och det gick ju som det gjorde, men det behöver vi kanske inte prata om, slutade med att min hund fick duscha när hon kom hem iaf. Men nu ska jag snart själv duscha sen blir det att äta middag och spela kort med några som mamma känner typ, kommer väl bli ganska trevligt!

X-it&Bobbo på bilden



Bara så att alla vet så är kärlek ett helvete.. ?


Puss


KVÄLLEN

Sitter hos Moa och hon kan int bestämma kläder och vi sitter och pratar om hennes och Elias sexliv, riktigt mysigt må jag säga! Vi har precis ätit oh snart ska vi ut till rasmus. Så jag ska fixa mig och så, så vi får höras imon.

Puss

SÖNDAG

Denna morgonen började med massa bråk, ska försöka fixa det senare... Men ikväll ska jag troligtvis sova hos Moa om min mamma kunde köra förstås. Tacos blev det till frukost idag iaf, riktigt gott! Och nu har jag precis fixat mig för Moa skulle kommit typ nu egentligen, men tyvärr blev det lite knas här hemma, sånt som händer.

Mycket gammal bild på Moa&mig!

Puss


GODNATT

Denna kvällen blev det inte mycket gjort, men jag har suttit här ett bra tag och lyssnat på massa bra musik, lagat mat, ätit och tittat på en jätte bra film med pappa, verkligen en slappdag för min del!
Men nu ska jag sova, godnatt och sov gott!

Puss


LÖRDAG

Idag ringde min mamma och väckte mig vid kvart över åtta på morgonen! Usch, riktigt jobbigt att ta sig upp ur sängen, trotts att jag va hos felice så vaknade jag helt ensam i hennes rum för hon var nere och duchade för hon skulle vakta kyrkan vid nio eller någonting. Så jag började packa ihop allting som jag hade shoppat igår med mamma och annat som jag hade med mig sen åkte jag hem och sov en stund till sen duschade jag och nu sitter jag här.. Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt eller gå ut en sväng till lite folk.






Puss!
   

Välkommen till min nya blogg!