Halloween?

Hejsan allihopa..
Igår var väl dagen ganska seg, åkte till Lyckeby vid 16:00 och umgicks med massa folk, rätt kul (y) åkte hem vid 18:00 ungefär, gick bort till Johannes och tittade på film och pratade! Och kom hem vid 00:30 prick! ;) Satte mig vid datorn & nördade mig till kl 02:30 sen somnade jag.. Så nja hände inget speciellt igår alls.
Dagen idag har jag pluggat, sovit, vilat & myst här hemma. Ikväll blir det pizza & sen ska jag förmodligen åka till Rebecka så får vi se vad som händer där!
Skulle bara säga detta med... Jag fyller år nästa fredag, vilket innebär fest! Skriv till mig på msn om ni vill komma, en del av er är förmodligen bjudna! ;)
Moa&jag på bilden, bara för jag älskar henne! :)
Puss ♥

Tråkig kväll!

Hejsan, igår var en rätt udda dag, jag hade jätte tråkigt men då kom Josse hit så fixade vi oss lite sen tog vi bussen till sturkö & umgicks med lite folk, spelade gitarr, sjöng, åt & tittade på film, ganska underhållande och mysigt! Kom hem runt tre blev hemskjutsad av Robin, tack för det! :) Och sen la vi oss i sängen & pratade till fyra sen somnade vi med en gång. Vaknade upp runt tolv och gick ut med hunden sen åkte Josse hem till Karlshamn och sen har jag faktiskt börjat plugga till 2v-griget som vi har prov på nästa vecka.
Men nu har jag verkligen ingenting & göra men är ändå trött så har inte lust med att göra något speciellt heller.
Imon kommer familjen Axelsson ner från Gnosjö så blir väl att umgås då!
Men skriver mer antingen ikväll eller imorgon.
Puss 

Dagen, Tisdag.

Idag åkte jag in till stan vid tolv & mötte upp Hanna, vi fikade, åt, åkte till Maxi & lämnade tillbaka min bok!
Det har varit jätte kul idag :D

Kom hem vid halv fem & åt nått gott och sen somnade jag! Men nu har jag andra planer! Så tyvärr hann jag inte skriva mer än såhär.

Puss ♥

Ångbastu!

Ska snart hoppa in i ångabastun, ska bli sjukt skönt!
Sen blir det väl att sitta vid datorn en stund till..

Imon tar jag bussen och möter Hanna vid ett vi ska äta och annat och ha en mysig dag bara! Sen bär det förmodligen av till Moa vid fem sex kanske & då och får se vad som händer där för det vet jag inte än. Sen bär det av hem kanske runt.. 9-10? Sen har jag andra planer! (y) ;)
                 ↑
Plus att någon fyller år nästa fredag! Pusspådet! :*


Puss ♥

Tjatja!

Idag har det varit en slappdag för mig, & snart ska jag ångbasta och ha lite mys!

Imorron blir det träffa Hanna en sväng, sen ska jag förmodligen till Moa på eftermiddagen.. Sen får vi se vad som händer för det beror på när jag kommer hem! :)

Ha det bra sålänge sötnosar! :*

Puss ♥

Gräddbullar!

Godmorgon folket.
Vaknade nyss har sovit sen igår eftermiddag så nu är jag utvilad & det känns bra.
Igår gjorde jag ju inget annat än att sova ungefär. Men idag ska jag nog in till stan en sväng & lämna tillbaka min bok på biblan som är 15 dagar försenad.. Menmen.
Sen får vi se vad som händer resten av dagen! 
Orkar inte skriva såhär tidigt så jag skriver mer senare.

Puss ♥

Godmorgon!

Ska förmodligen börja blogga igen fast inte riktigt säker. Men folk klagar på att jag har slutat blogga, trodde faktist inte att det var så många som läste min blogg. Där ser man lix!

För er som kollar in ibland, tycker ni jag ska fortsätta eller inte?

Kom nyss hem från ön. Vatt på lan & sådär! (y) wow nördar? Fast jag lanade mer Farmville & dessutom är jag på level 19 nu! :D
Men är as trött fick sova en halv timme ungefär. Ska nog äta frukost snart sen gå & lägga mig en stund! Sen får vi se vad som händer resten av dagen med tanke på mitt fullbokade scheema! ;)

Skriver kanske mer senare för nu blir det frukost... köttfärsås & spagetti!? :s


Puss